انواع انتقال تصویر توسط واحد آموزش گروه شرکت های ویراکم در وبسایت قرار داده شده است. از آنجایی که استفاده از P2P محدودیت هایی را برای کاربرای ایجاد می کند، لذا در این آموزش می توان مشکلات را پشت سر نهاد و با استفاده از Public IP یک انتقال تصویر بدون دردسر و دائمی را در اختیار داشت.
در دنیای دوربین مداربسته امر انتقال تصویر از بخش های مهم این سیستم بوده و کاربران آن توقع دارند که تصاویر را بتوانند بر روی موبایل خود مشاهده نمایند.
به روش های مختلفی می توان این انتقال تصویر را انجام داد که گروه آموزش در شرکت ویراکم بسیاری از این روش ها را در بخش آموزش وبسایت خود قرار داده تا همکاران به راحتی بتوانند از آن استفاده نمایند.
یکی دیگر از این روش ها که کمی پیچیده تر از روش های قبلی است انتقال تصویر با استفاده از IP ثابت در دنیای اینترنت می باشد. از مهمترین مزایای استفاده از Valid IP این است که مدت آن به ازای تمدید اشتراک IP خود، ادامه می یابد. از دیگر مزایا این است که کاربرانی که از این روش استفاده می کنند، دیگر وابسته به نرم افزار خاصی جهت استفاده نمی باشند. این روش به راحتی می تواند بر روی هر دستگاهی از کامپیوتر شخصی تا تبلت و موبایل و … انتقال تصویر را انجام دهد.
برای انجام انتقال تصویر با استفاده از IP ثابت، دو بخش کاری را خواهیم داشت که در هر بخش تنظیمات مجزایی بایستی صورت پذیرد:
۱- تنظیمات بر روی مودم اینترنت.
۲- تنظیمات بر روی موبایل یا دستگاهی که می خواهیم تصاویر را بر روی آن مشاهده کنیم.
ابتدا بخش تنظیمات مودم را انجام می دهیم. در این آموزش از مودم های D-Link استفاده شده و تصاویر مربوط به این مودم ها می باشد ولی اصول کار در تمامی مودم ها یکسان بوده و ممکن است اسامی بخش های مختلف، متفاوت باشند.
در اولین گام وارد صفحه تنظیمات مودم خود شوید. برای این کار IP Address مربوط به مودم خود را در مرورگر اینترنتی خود وارد کنید و با وارد کردن Username و Password خود، به صفحه تنظیمات مودم بروید تا بتوانید موارد مورد نیاز را پیکربندی کنید.
پس از وارد شدن به مودم خود، بایستی تنظیمات مربوط به Port Forwarding را انجام دهید تا مودم شما هنگام دریافت اطلاعات ورودی، شما را به مسیر خروجی مناسبی هدایت کند.
برای این کار به بخش Advanced و سپس بخش Port Forwarding را انتخاب کنید.
در این صفحه بر روی دکمه Add کلیک کرده تا صفحه ورود اطلاعات را جهت Port Forwarding وارد کنید.
۱- ابتدا Interface خود که از طریق آن به اینترنت متصل هستید را انتخاب کنید.
۲- گزینه Custom Service را انتخاب کرده و یک نام برای آن تایپ کنید.
۳- در قسمت Local LAN IP Address بایستی آدرس IP دستگاه DVR خود را بنویسید.
۴- در قسمت های External Port Start و همچنین External Port End بایستی در منوی دستگاه DVR خود و در بخش تنظیمات شبکه رفته و پورت نوشته شده را وارد کنید.
۵- بر روی دکمه Add کلیک کنید تا تنظیمات شما ثبت شود.
بخش تنظیمات بر روی مودم به اتمام رسیده و حال بایستی تنظیمات را برروی دستگاه موبایل یا تبلت خود انجام دهید.
در این بخش هیچ وابستگی به نرم افزار خاصی ندارید. ما در این آموزش از نرم افزار XMEye که کمی نسبت به سایر نرم افزارها عمومیت بیشتری دارد استفاده می کنیم.
نرم افزار XMEye را اجرا کرده و پس از وارد شدن به آن بر روی علامت مثبت در بالای آن کلیک کرده تا بتوانید دستگاه DVR خود را به آن اضافه کنید.
در این قسمت در حالیکه بر روی Manual Add قرار دارید گزینه DDNS را با زدن تیک، فعال کنید تا بتوانید دستگاه DVR را با استفاده از Public IP اضافه کنید.
۱- در بخش Device Name یک نام را برای دستگاه DVR خود تایپ کنید.
۲- در بخش IP/Domain Name نیز بایستی آدرس Public IP خود را وارد کنید. این آدرس IP را می توانید در بخش Status مودم اینترنت خود بدست آورید.
۳- در بخش پورت بایستی همان پورتی که در قسمت Port Forwarding مودم خود وارد کرده اید را وارد کنید.
۴- نام کاربری یا همان Username که در دستگاه DVR خود با آن وارد می شوید را وارد کنید.
۵- در این قسمت Password دستگاه DVR خود را وارد کنید.
حال با کلیک کردن بر روی OK و ذخیره این تغییرات می توانید تصاویر دوربین مداربسته خود را بر روی موبایل یا تبلت خود مشاهده نمایید.